AuPairCare – Din au pair-organisation

AuPairCare ingår i företagsgruppen Intrax. Vi är ett företag som arbetar för kulturellt och utbildningsrelaterat utbyte och har under 30 år gjort det möjligt för unga människor att uppleva andra kulturer och språk. I samarbete med våra kontor i olika länder och långvariga samarbeten förverkligar vi en utlandserfarenhet som ger våra deltagare personlig och professionell utveckling.

Vi har ett nära samarbete med våra kollegor i USA för att programmet ska bli en värdefull upplevelse för båda parter, dig som au pair och värdfamiljen. AuPairCare har sitt huvudkontor i San Francisco. Genom placeringen i USA får du tillgång till hjälp och stöd från ett företag från början till slut. Vi har även ett gott samarbete med våra samarbetsorganisationer i Nya Zeeland och England sedan flertalet år tillbaka.

AuPairCare är ackrediterad medlem av au pair-organisationen IAPA. Genom fastställande av bindande villkor för au pair-vistelser regleras viktiga faktorer som arbetstid, minsta belopp av veckoersättning och kraven för potentiella värdfamiljer regleras i ett au pair-avtal.

Du kan alltid nå oss

Du kan nå oss på flera sätt. Skicka oss ett meddelande, ring eller träffa oss personligen!

Varför ska du välja oss som din au pair-organisation?

  • Vi har mer än 28 års erfarenhet.

  • Vi är medlemmar i den internationella paraplyorganisationen IAPA.

  • Vi ger dig personlig rådgivning om allt du behöver veta.

  • Du får en gratis digital broschyr med all viktig information som du behöver.

  • De flesta som arbetar hos oss har antingen själva varit au pair eller genomgått liknande program utomlands, och kan besvara dina frågor baserat på egen erfarenhet.

  • Vi granskar alla ansökningar och ger dig råd om hur du fyller i din profil. Genom detta kan vi garantera en så lyckad placering som möjligt.

  • Vi håller personliga intervjuer i närheten av ditt boende eller via Skype.

  • I nödfall kan du nå oss dygnet runt alla dagar.

  • Vi erbjuder informationsträffar nära dig och på nätet så att du kan få mer information om vårt au pair-program.

  • Allt från samma ställe: Vi samarbetar inte med någon annan au pair-organisation i USA då vi har vårt huvudkontor där. I Nya Zeeland och England har vi ett väl utvecklat samarbete med våra samarbetsorganisationer.

Våra au pair-program

Här kan du läsa mer om vad våra program erbjuder:

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Programlängd
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
9.985
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Programlängd
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
23.695
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Programlängd
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
4.990
SEK

Din AuPairCare-organisation

cecilie team denmark
Cecilie

Team Dänemark, UK, EU

Viktoria Team Sweden
Viktoria

Team Schweden

Denise Team DACH
Denise

Team Deutschland, Österreich, Schweiz, EU

Amelie Team DACH
Amelie

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Kirsten Team DACH
Kirsten

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Franka Team DACH
Franka

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Nora Team France
Nora

Team Frankreich

Léa Team France
Léa

Team Frankreich, Spanien

Sandra Team Spain
Sandra

Team Spanien

au pair-organisation
Vill du veta mer om hur det är att vara en au pair och se hur vad våra au pairer gör? Följ oss i sådana fall på Instagram och få reda på mer om våra program!