En perfekt start: Au pair Academy i närheten av New York

Välkommen till USA! Vad kan vara en bättre start på au pair-äventyret än att komma till metropolen New York för första gången, uppleva den amerikanska atmosfären och skaffa nya vänner redan från början! På Au pair Academy påbörjar du din utlandsvistelse tillsammans med andra som ska jobba som au pair och deltar i en kurs under några dagar. Vår erfarna personal på AuPairCare förbereder dig för ansvaret och det nya liv som väntar dig som au pair. Du får även tid att upptäcka New York City och massor av shoppingmöjligheter där.

Vissa värdfamiljer välkomnar deras au pairer direkt hemma hos dem, istället för att au pairen deltar i Au Pair Academy i New York. I detta fall kommer du då istället att delta i Virtual Academy och genomföra alla kurser online innan avresa. Du kan självklart besöka New York när du i slutet av ditt program åker i väg på din 13:e resemånad. 

Au Pair am Times Square
  • Boende på fyrstjärniga Hilton Hotel inklusive halvpension

  • Vår AuPairCare-personal tar emot och hjälper till

  • Du lär känna andra som ska jobba som au pair från hela världen

  • Övernattning i bekväma delade rum

  • Pool och hälsocenter på hotellet

  • Se utsikten över New York City

  • Sightseeing inklusive shopping på Manhattan

  • Gratis transport från och till den närbelägna flygplatsen

  • Gratis WiFi

Vill du starta ditt äventyr som au pair?

Börja i så fall med det första steget, att fylla i en icke-bindande ansökan!

Påbörja ditt äventyr som au pair

Den första tiden tillsammans med alla intryck i ditt värdland kan kännas överväldigande. För att du skall få en bild av vad som väntar dig ger vi dig en första inblick på hur au pair-livet ser ut. Madeleine tar med dig på sin resa där hon startar med Au Pair Academy. Gör dig redo för ditt äventyr!

Externt innehåll ska vara inbäddat här men du har inte tillåtit att det visas. Du kan aktivera visning av externt innehåll i dina sekretessinställningar.

Au Pair Academy – Specialanpassat program

För att du ska känna dig säker och väl förberedd för detta stora äventyr har AuPairCare kontakt med professionell personal som tar fram ett utbildningsprogram speciellt för de som ska bli au pair. På Au pair Academy kommer du att delta i ett introduktionsseminarium under några dagar tillsammans med andra som ska börja som au pair från olika länder. Du deltar i spännande au pair-kurser med innehåll som pedagogiska spel, planering, säkerhet med barn i vardagslivet, första hjälpen, hantering av sjukfrånvaro och första mötet med värdfamiljen. På kvällarna finns gott om äventyr att ta del av.

Frivillig sightseeing i New York City

Äntligen på Manhattan! Boka en busstur i staden och upptäck de stora sevärdheterna i hjärtat av New York tillsammans med andra som ska börja som au pair. Du får se 5th Avenue, Empire State Building, Broadway, Rockefeller Center och välkända Times Square!

Externt innehåll ska vara inbäddat här men du har inte tillåtit att det visas. Du kan aktivera visning av externt innehåll i dina sekretessinställningar.