Träffa oss online eller i Sverige

Anmäl dig till en av våra kostnadsfria träffar online. Vår personal ger dig all information du behöver om livet som au pair. Vi träffas i cirka en timme och du får möjlighet att ställa alla dina frågor samt ta del av användbar information!

Ibland deltar vi även på mässor runtom i Sverige, håll utkik här på vår webbsida där vi kontinuerligt uppdaterar information om var du kan träffa oss!

Kommande events

Träffa oss i höst! Under november 2019 deltar AuPairCare i två olika mässor: Saco Studentmässa i Stockholm och Kunskap & Framtid i Göteborg.

1. Kunskap & Framtid

Svenska mässan, Göteborg
21-23 november 2019

2. Saco Studentmässa

Stockholmsmässan, Älvsjö
27-29 november 2019

Vi ser mycket fram emot att träffa er alla, besvara era frågor och berätta mer om livet som au pair. Du kommer bland annat kunna träffa våra tidigare au pairer och lära dig mer om våra olika destinationer.

 

Informationsmöte, online:

15 oktober 2019 - 18:15
30 oktober 2019 - 18:15

Skriv ett mail till oss sweden@aupaircare.eu och vi bjuder in dig till nästa event eller möte.

Våra au pair-program

Här kan du läsa mer om vad våra program erbjuder:

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
9.985
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
26.495
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
4.990
SEK