Kontakta oss här

Vi hjälper dig att förbereda inför ditt äventyr som au pair och ger dig support längs hela vägen, från början till slut. Skulle du ha några problem vänligen kontakta oss via mail, telefon eller Facebook Messenger. Vi ser fram emot att prata med dig!

AuPairCare Europe GmbH
Giesebrechtstraße 10
10629 Berlin
Tyskland

Telefon: (+46) 313 613 408
E-mail: sweden@aupaircare.eu

au pair team

Gratis information

Ladda ned en gratis broschyr för att kunna ta reda på mer om våra au pair-program.

Au pair-programmet för dig:

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
9.985
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
4.990
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
26.495
SEK

Påbörja ditt äventyr som au pair!

Du kan göra din ansökan snabbt och utan bindningskrav. Ta första steget, vi hjälper dig längs vägen!

Au pair USA
Besök vårt konto @aupaircaresweden och få en inblick i hur vardagen för en au pair ser ut!