Du har skickat till denna webbsida då STS har beslutat att inte längre erbjuda sina au pair-program. Vi på AuPairCare är glada att vara den partner som kan hjälpa dig att uppnå dina drömmar om att bli au pair utomlands.

AuPairCare har varit den mottagande organisationen för alla STS au pairer i USA de senaste 25 åren och vi är glada över att vara din framtida, första kontakt i ditt hemland! Vi är ett internationellt företag och har hittat hem för över 70 000 au pairer över hela världen sedan år 1989.

Med vår erfarenhet och vårt engagemang för kulturella utbytesprogram kommer vi att hjälpa dig, från att du tar kontakt med oss till dess att du åker hem igen.

För dig och dina resplaner kommer inget att förändras. Vi erbjuder fortfarande bra program i stora länder.

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Programlängd
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
9.985
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Programlängd
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
23.695
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Programlängd
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
4.990
SEK
Au pair STS och AuPairCare

 

 

Bli au pair med AuPairCare

Ha den bästa tiden i ditt liv tillsammans med AuPairCare! Tillsammans med oss reser du utomlands som au pair, lever tillsammans med en värdfamilj i tolv månader eller mer och tar hand om familjens barn. Detta ger dig en unik chans att lära känna vardagen och kulturen i ett annat land på nära håll, samt att du får en erfarenheter utomlands. Efteråt kommer du att ha en hel månad över för att resa och upptäcka landet.

Om AuPairCare

AuPairCare är ett program som regleras av Department of State och är även en del av Intrax, ett globalt företag som erbjuder högkvalitativa studie- och praktikprogram, som för människor och kulturer samman. Vi har under nästan 30 år möjliggjort för unga människor att uppleva andra kulturer och språk på nära håll. Intrax arbetar i fler än 100  länder över hela världen och erbjuder olika utbildningsprogram samt kulturella program som:  gymnasieutbytesstudier, språkkurser, ledarskapskurser, praktik och arbetsprogram. Våra systerförtag är Ayusa, Intrax Work Travel och Intrax Global Internships. Sedan år 1980 har Intrax utplacerat fler än 350 000 deltagare i olika program. Intrax är baserat i San Francisco, Kalifornien, med kontor i totalt fyra världsdelar. Tillsammans med våra internationella kontor och långvariga samarbetspartners förverkligar vi ditt liv utomlands, samt deltar till personlig och professionell utveckling för alla deltagare.

Sedan år 1989 har AuPairCare matchat över 70 000 au pairer från hela världen med härliga värdfamiljer i USA. AuPairCare var en av de första Au Pair-agenturerna någonsin. Vi är stolta över alla våra hyllningar, men vi har heller inte glömt grundtankarna hos våra grundare - att ge möjlighet till personliga nätverk för att öka all kulturell förståelse.

Au pairer har valt AuPairCare under åren på grund av vårt stora utbud av värdfamiljer, transparent prissättning och vår vänliga, kvalificerade personal som arbetar hårt varje dag för att hjälpa dig genom de olika stegen för att kunna bli au pair. Vi trycker på vikten av kulturella utbyten, arbetar hårt för att matcha dig med värdfamiljer du tycker om och hjälper dig att bygga ett nätverk av internationella vänner. Vi ger dig även möjlighet att förbättra din engelska och ditt CV eller att få en fantastisk resupplevelse med minnen som kommer att räcka en hel livstid. På AuPairCare strävar vi hela tiden efter att förbättra processen och erfarenheter för våra deltagare. Vi värdesätter alla delar av vår AuPairCare familj.

Ta reda på varför tusentals av au pairer och även värdfamiljer väljer AuPairCare som au pair-agentur. Börja din au pair-resa redan idag!

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Det finns många sätt du kan nå oss på. Skicka oss ett meddelande, ring oss eller möt oss personligen!